Om oss

Välkomna till vår hemsida där vi tänkt dela med oss lite av vårt liv som glada pensionärer.  Nedan följer lite information om oss som driver denna sida samt hur vi bor.

År 1987 tog vi barn och bohag och flyttade från de inre delarna av Hultsfred ut till Gnöttlerum Rosenborg, som ligger strax norr om Hultsfred. Här har vi under ca 30 års tid byggt om både hus och trädgård och på så sätt skapat vår egna lilla oas som ger ro för både kropp och själ. 


Rosenborg

Huset är byggt i början av 1900-talet och bestod från början enbart av tre rum och kök. Allt eftersom har huset byggts ut i flera etapper och består idag av sju rum och kök, fördelade på två plan.

I anslutning till huvudbyggnaden ligger det gamla pannrummet som numera är omgjort till snickarbod och utgör hjärtat i snideri och träskulpteringsverksamheten. Här tillbringar herrn i huset den mesta tiden.

Trädgård och hus är under ständig ombyggnad och nya idéer och projekt poppar upp titt som tätt. Frun i huset är väl den som kommer med de flesta påhitten så när hon pekar är det bara för gubben att verkställa. 

Anders Johansson

Träsnideri och Motorsåg 

Ingrid Johansson

Trädgård


Besök oss

BESÖK OSS

Gnöttlerum Rosenborg 
57791 Hultsfred

RING OSS

Träsnideri & Motorsåg 
070 68 86 710

Trädgård 
070 66 20 573

SKRIV TILL OSS

rosenborgarna1@hotmail.com

Trots att vi är pensionärer är vi inte alltid hemma. Vi har ju både barn och barnbarn som ofta behöver hjälp med diverse projekt och barnpassning. 

Hör gärna av er om ni vill komma förbi så vet ni om vi är hemma.

Kontaktuppgifter ses här till vänster!

Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!